Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Over ons

Welkom bij tuincentrum Hardenberg!

Bij Tuincentrum Hardenberg vindt u alles voor huis en tuin! 3000 m2 verkoopoppervlak met een ruim assortiment tuinplanten, kamerplanten, snijbloemen en volop keuze in de leukste sfeer- en cadeauartikelen. Op de buitenafdeling is een zeer uitgebreid assortiment planten, struiken, heesters, bomen en seizoenplanten te vinden. Alle producten van deze afdeling zijn speciaal geselecteerd op basis van kwaliteit. Daarnaast vindt u hier een ruim assortiment buitenpotten uit verschillende materialen.

Wekelijks worden de kwalitatief beste planten geselecteerd voor de afdeling kamerplanten. Het deskundige personeel geeft graag tips en advies over de verzorging van de planten.

Rob

Rob is filiaalmanager van Tuincentrum Hardenberg. Hij houdt zich graag bezig met het verwelkomen van bezoekers, het inkopen/verzorgen van de mooiste planten & bloemen en alles daaromheen.

Onze medewerkers

met een team van 8 gepassioneerde medewerkers zorgen wij elke dag voor een mooi en groot aanbod aan planten, bloemen, sfeer en cadeauartikelen en meer. Wij adviseren u en helpen u graag verder. Graag tot snel bij Tuincentrum Hardenberg!

Naast planten kunt u bij ons ook terecht voor de mooiste sfeer- en cadeauartikelen. Prachtige vazen en potten zijn te vinden in de stijlvol gedecoreerde sfeerkamers, waar u volop inspiratie op kunt doen. In onze grote bloembinderij kunt u terecht voor prachtige boeketten en tafelstukken. Daarnaast verzorgen wij ook rouwwerk en bijzondere arrangementen. Ons team staat dagelijks voor u klaar om de stijl te creëren die u wenst.

De echte sfeer proeft u bij een bezoek aan ons tuincentrum. Rob heet u namens heel Tuincentrum Hardenberg graag welkom!

Ons tuincentrum is gevestigd in Hardenberg, nabij Coevorden, Slagharen, Dedemsvaart, Ommen en Vroomshoop.

Veelgestelde vragen

De Tuincentrum Hardenberg kadobon, Stadhardenberg kadobon, VVV kadobon en Nationale Tuinbon kunnen bij ons worden ingeleverd.

Alleen tijdens feestdagen hebben wij afwijkende openingstijden. Deze afwijkende openingstijden communiceren wij altijd op de website en op ons Facebook account. Twijfelt u of we open zijn? Dan kunt u ons bellen op: 0523 267 877.

Tuincentrum Hardenberg heeft een webshop. Deze webshop heet Snijbloemen Hardenberg. Meer informatie vindt u op snijbloemenhardenberg.nl.

Het is mogelijk om Tuincentrum Hardenberg te bellen op: 0523 267 877. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@tuincentrumhardenberg.nl.