Buiten assortiment

Op onze buitenafdeling vindt u een breed assortiment planten, struiken, heesters, bomen en seizoensplanten. Alle producten van deze afdeling zijn speciaal geselecteerd op basis van kwaliteit. De prijs is gewoon goed! Voor een eerste impressie klikt u hieronder op een afdeling.

Buitenplanten

Buitenpotterie

Gereedschap & tuinonderhoud

Buitenplanten

Op de buitenafdeling is een zeer uitgebreid assortiment planten, struiken, heesters, bomen en seizoensplanten te vinden. In onze tuinwinkel vindt u alles van zaden tot gereedschap. Daarnaast vindt u een ruim assortiment aan buitenpotten van verschillende materialen.

Voor welk uiterlijk gaat u?
De planten in uw tuin bepalen voor het grootste deel het gevoel wat uw tuin uitstraalt. Wilt u voor een Spaans uiterlijk, Japans of gewoon lekker Hollands? Geen probleem, Tuincentrum Hardenberg heeft alles in huis om uw wens te realiseren.

Buitenpotterie

Een plant komt pas echt goed tot zijn recht als het in een passende pot mag bloeien. Welke vorm of kleur u ook kiest; de pot maakt het af! Potten voor buiten moeten natuurlijk wel wat Nederlands weer kunnen doorstaan. Daarom verkopen wij alleen potterie van de beste kwaliteit. En dat voor een eerlijke prijs, zoals het hoort.

Wij poten uw plant
Wanneer u het prettig vindt, poten wij uw gekozen plant in de pot. Vraag er naar bij één van onze medewerkers.

Gereedschap & tuinonderhoud

Tuingereedschap, potgrond, zaden & bemesting. Naast planten en potterie vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een mooie en gezonde tuin. Denk hierbij aan meststoffen, bestrijdingsmiddelen, potgrond en gereedschappen. Ook hebben wij een ruim assortiment bloembollen en zaden.

Nog meer
Ook vindt u op deze afdelingen verschillende soorten vogelhuisjes & vogelvoer, benodigdheden voor uw vijver en meer! Zoekt u iets specifieks? Vraag het een van onze medewerkers en wij helpen u verder.