Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Buiten assortiment

Op onze buitenafdeling vindt u een uitgebreid assortiment aan prachtige tuinplanten, struiken, heesters, bomen en seizoen planten die bijdragen aan een sfeervol buitenleven. In onze tuinwinkel kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor uw tuin, van zaden tot gereedschap. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan buitenpotten in verschillende materialen om uw tuin nog mooier te maken.

Buitenplanten

Buitenpotterie

Gereedschap & tuinonderhoud

Buitenplanten

Op onze buitenafdeling vindt u een uitgebreid assortiment aan prachtige tuinplanten, struiken, heesters, bomen en seizoen planten die bijdragen aan een sfeervol buitenleven. In onze tuinwinkel in Hardenberg kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor uw tuin, van zaden tot gereedschap. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan buitenpotten in verschillende materialen om uw tuin nog mooier te maken.

Voor welk uiterlijk gaat u?
De planten in uw tuin bepalen voor het grootste deel het gevoel wat uw tuin uitstraalt. Gaat u voor een Spaans uiterlijk, Japans uiterlijk of gewoon lekker Hollands? Geen probleem, Tuincentrum Hardenberg heeft alles in huis om uw wens te realiseren. Onze planten zijn van hoogwaardige kwaliteit en ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat u altijd iets vindt wat bij uw smaak en tuin past.

Buitenpotterie

Buitenpotten zijn een essentieel onderdeel van elke tuin. Een plant komt pas echt goed tot zijn recht als hij in een bij passende pot staat. Onze buitenpotten komen in verschillende vormen, kleuren, materialen en maten. Potten voor buiten moeten natuurlijk wel het Nederlandse weer kunnen doorstaan. Daarom verkopen wij alleen potterie van de beste kwaliteit. En dat voor een eerlijke prijs, zoals het hoort.

Wij poten uw plant
Wanneer u het prettig vindt, poten wij uw gekozen plant in de pot. Vraag er naar bij één van onze medewerkers.

Gereedschap & tuinonderhoud

Tuingereedschap, potgrond, zaden & bemesting. Naast planten en potterie vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een mooie en gezonde tuin. Denk hierbij aan meststoffen, bestrijdingsmiddelen, potgrond en gereedschappen. Ook hebben wij een ruim assortiment bloembollen en zaden.

Nog meer
Daarnaast hebben wij alles voor tuinonderhoud, zoals verschillende soorten vogelhuisjes, vogelvoer, benodigdheden voor uw vijver en meer! Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om te helpen en u te voorzien van tuinadvies. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tuin.