Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Binnen assortiment

Op onze binnenafdeling kunt u terecht voor de mooiste planten. Wekelijks selecteren wij de beste planten voor de beste prijs. Gewoon goed. Hierdoor kunnen wij een ruim assortiment groene en bloeiende planten uit het seizoen aanbieden. Graag geven wij u tips en deskundig advies over de verzorging van uw planten. Ook verzorgen wij het inpoten van de door u uitgezochte planten. 

Kamerplanten

Haal de natuur naar binnen

Kamerplanten

Ontdek de kamerplantenafdeling bij Tuincentrum Hardenberg, we hebben uitgebreid assortiment aan groene en bloeiende kamerplanten. Laat u inspireren door de diversiteit van onze collectie, waarin voor elk interieur wel een geschikte aanvulling te vinden is. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een weelderige tropische kamerplant, een sierlijke hangplant of een andere prachtige kamerplant, bij ons bent u verzekerd van het vinden van de perfecte toevoeging aan uw leefruimte.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de ideale kamerplant die niet alleen uw huis verfraait, maar ook past bij uw specifieke wensen en behoeften.

Haal de natuur naar binnen

Haal de natuur naar binnen door groene kamerplanten toe te voegen aan uw interieur. Deze planten brengen niet alleen een verfrissend en kleurrijk accent in uw leefruimte, maar dragen ook bij aan een gezonder binnenklimaat.

Ontdek op onze kamerplantenafdeling een diverse collectie, waaronder luchtzuiverende planten en tropische exemplaren. Deze planten helpen de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren en voorzien uw leefomgeving van een gezonde dosis zuurstof. Breng de schoonheid van de natuur naar binnen en geniet van de voordelen van levendige groenaccenten in uw woning.

Kom langs bij on tuincentrum in Hardenberg

Laat u verrassen door de schoonheid en functionaliteit van onze prachtige binnenplanten. Ons gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een luchtzuiverende plant, een tropische eyecatcher, of een subtiele groene toevoeging aan uw interieur, wij hebben het allemaal.

Kom langs bij ons tuincentrum in Hardenberg en ontdek de perfecte kamerplanten voor uw huis. Op onze kamerplantenafdeling kunt u op uw gemak rondkijken en inspiratie opdoen. Dankzij onze gunstige ligging nabij Coevorden, Slagharen, Dedemsvaart, Ommen en Vroomshoop zijn we gemakkelijk bereikbaar voor tuinliefhebbers in de regio.