Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Binnen assortiment

Op onze binnenafdeling kunt u terecht voor de mooiste planten. Wekelijks selecteren wij de beste planten voor de beste prijs. Gewoon goed. Hierdoor kunnen wij een ruim assortiment groene en bloeiende planten uit het seizoen aanbieden. Graag geven wij u tips en deskundig advies over de verzorging van uw planten. Ook verzorgen wij het inpoten van de door u uitgezochte planten. 

Kamerplanten

Haal de natuur naar binnen

Kamerplanten

Onze kamerplantenafdeling in Tuincentrum Hardenberg biedt een uitgebreid assortiment aan groene en bloeiende kamerplanten. Laat u inspireren door de diversiteit van onze collectie. Of u nu op zoek bent naar een tropische kamerplant, hangplant of andere kamerplant, bij ons vindt u altijd de perfecte aanvulling op uw interieur.

Haal de natuur naar binnen

Breng de natuur van buiten naar binnen met groene kamerplanten. Ze bieden niet alleen een vleugje frisheid en kleur aan uw interieur, maar dragen ook bij aan een gezonder binnenklimaat. Onze collectie bevat luchtzuiverende planten en tropische exemplaren die de lucht in uw huis zuiver houden en zorgen voor een gezonde dosis zuurstof.

Kom langs bij on tuincentrum in Hardenberg

Als u op zoek bent naar de perfecte kamerplanten voor uw huis, neem dan gerust een kijkje op onze kamerplantenafdeling. Dankzij onze ligging nabij Coevorden, Slagharen, Dedemsvaart, Ommen en Vroomshoop zijn we gemakkelijk te bereiken voor tuinliefhebbers in de regio. Ontdek de schoonheid en functionaliteit van onze prachtige binnenplanten en laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod.