Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Binnen assortiment

Onze binnenplanten afdeling biedt een breed scala aan tropische planten, hangplanten, kamerplanten en nog veel meer. Wekelijks selecteren wij de beste seizoensplanten voor de beste prijs, zodat we een gevarieerd assortiment aan groene en bloeiende planten kunnen aanbieden. Graag geven wij u tips en deskundig advies over de verzorging van uw planten. Ook verzorgen wij het inpoten van de door u uitgezochte planten. 

Binnenplanten

Binnenpotterie

Sfeer & cadeau

Binnenplanten

Onze binnenplanten afdeling biedt een breed scala aan tropische planten, hangplanten, kamerplanten en nog veel meer. Wekelijks selecteren wij de beste seizoensplanten voor de beste prijs, zodat we een gevarieerd assortiment aan groene en bloeiende planten kunnen aanbieden. Graag geven wij u tips en deskundig advies over de verzorging van uw planten. Ook verzorgen wij het inpoten van de door u uitgezochte planten. Tevens kunt u in onze grote bloembinderij terecht voor prachtige boeketten, bloemstukken en tafelstukken.

Waarom binnenplanten?
Binnenplanten zijn natuurlijk erg mooi om in huis te hebben. Ze zijn de finishing touch van uw hele inrichting. Maar dat is niet alles! Ze zijn ook nog eens belangrijk voor de luchtkwaliteit. Tropische planten en luchtzuiverende planten houden de lucht in uw huis zuiver en zorgen voor zuurstof. Bezoek onze kamerplanten afdeling en ontdek de schoonheid en functionaliteit van deze prachtige planten!

Binnenpotterie

Bij onze binnenpotterie afdeling vindt u een uitgebreid assortiment aan potten, manden, hangsystemen, plantenaccessoires en plantendecoratie. Of u nu op zoek bent naar een bepaalde vorm, kleur of materiaal, een plant komt pas echt goed tot zijn recht als hij in een passende pot groeit. Naast potten en manden hebben we ook een leuk assortiment aan bloembakken en vazen.

Voor elke plant een mooie pot!
Bij ons vindt u niet alleen de perfecte pot voor uw plant, maar onze deskundige medewerkers kunnen deze ook voor u overpotten. Vraag gerust naar onze medewerker Yvonne hiervoor.

Sfeer & cadeau

Naast planten vindt u bij Tuincentrum Hardenberg ook een ruime selectie aan mooie sfeer- en cadeauartikelen. Onze sfeerkamers zijn stijlvol gedecoreerd en bieden volop inspiratie voor het opfleuren van uw huis.

Proef de sfeer
Op de afdeling sfeer & cadeau vindt u alles wat u nodig heeft om uw huis en tuin op te vrolijken en sfeer te geven. Ons assortiment bevat de nieuwste trends en stijlen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij jouw smaak past. Neem gerust een kijkje op deze afdeling en ontdek de nieuwste sfeer & cadeau artikelen voor de eerlijke prijs die u van Tuincentrum Hardenberg gewend bent.