Binnen assortiment

Op onze binnenafdeling kunt u terecht voor de mooiste planten. Wekelijks selecteren wij de beste planten voor de beste prijs. Gewoon goed. Hierdoor kunnen wij een ruim assortiment groene en bloeiende planten uit het seizoen aanbieden. Graag geven wij u tips en deskundig advies over de verzorging van uw planten. Ook verzorgen wij het inpoten van de door u uitgezochte planten. De mooiste van Nederland!

Binnenplanten

Binnenpotterie

Sfeer & cadeau

Binnenplanten

Op onze binnenplanten afdeling kunt u terecht voor de mooiste planten. Wekelijks selecteren wij de beste planten voor de beste prijs. Gewoon goed. Hierdoor kunnen wij een ruim assortiment groene en bloeiende planten uit het seizoen aanbieden. Graag geven wij u tips en deskundig advies over de verzorging van uw planten. Ook verzorgen wij het in poten van de door u uitgezochte planten. Tevens kunt u in onze grote bloembinderij terecht voor prachtige boeketten en tafelstukken.

Waarom binnenplanten?
Binnenplanten zijn natuurlijk erg mooi om te hebben. Ze veranderen uw hele huisinrichting. Maar dat is niet alles! Ze zijn erg belangrijk voor de luchtkwaliteit in uw huis. Planten houden namelijk de lucht in uw huis zuiver en zorgen voor zuurstof.

Binnenpotterie

Een plant komt pas echt goed tot zijn recht als het in een passende pot mag groeien. Welke vorm of kleur je ook kiest; de pot maakt het af! In onze binnenpotterie afdeling vind je een zeer ruim assortiment van potten, bloembakken, manden en vazen. Er is altijd iets te vinden in jouw smaak!

Voor elke plant een mooie pot!
Wanneer je het prettig vindt poten wij jouw gekozen plant in de pot. Vraag er naar bij Yvonne.

Sfeer & cadeau

Naast planten kun je bij Tuincentrum Hardenberg ook terecht voor de mooiste sfeer- en cadeauartikelen. Prachtige vazen en potten zijn te vinden in de stijlvol gedecoreerde sfeerkamers, waar je volop inspiratie op kunt doen.

Proef de sfeer
Op de afdeling sfeer & cadeau vind u alles wat u nodig heeft om uw huis en/of tuin(huisje) op te vrolijken en sfeer te geven. Er is niets wat niet in uw smaak te vinden is. Neem gerust een kijkje op deze afdeling en ontdek de nieuwste sfeer & cadeau artikelen voor de eerlijke prijs die u van Tuincentrum Hardenberg gewend bent.