Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Plantbeeb

Ontmoet Professor Plantenstein bij Tuincentrum Hardenberg. Scan simpelweg een QR-code op de plantenpot van een kamerplant om alles te weten te komen over de plant en hoe u deze moet verzorgen. Met tips van Professor Plantenstein en zijn team, wordt plantenverzorging eenvoudiger dan ooit. Bewaar uw favoriete planten in uw persoonlijke Plantbeeb en word een plantenexpert. Kom langs bij Hardenberg en ontdek hoe leuk en eenvoudig plantenverzorging kan zijn!

Professor Plantenstein​

Hoe werkt Plantbeeb?

Kom langs en ontdek!

Professor Plantenstein​

Professor Plantstein, met zijn diepe passie voor planten, heeft samen met een team van specialisten Plantbeeb ontwikkeld. Het wordt gemakkelijker dan ooit om de perfecte planten te vinden en voor ze te zorgen rechtstreeks vanuit Tuincentrum Hardenberg. Zo wordt elk bezoek aan ons tuincentrum een leerzame ervaring.

Scan de QR-code:

Elke plant bij Tuincentrum Hardenberg komt met een unieke Plantbeeb QR-code. Een simpele scan onthult uitgebreide productinformatie en verzorgingstips.

Leer en groei:

Verrijk uw kennis over de specifieke
behoeften van uw nieuwe plant.

Bewaar uw favorieten:

Creëer uw persoonlijke Plantbeeb waar uw favoriete planten kunt opslaan. Dit wordt uw eigen digitale kennisbank, altijd bij de hand voor snelle tips en tricks.

Kom langs en ontdek!

Bezoek ons vandaag nog in Tuincentrum Hardenberg en ontdek zelf hoe Professor Plantenstein uw plantenverzorging kan transformeren! Voor meer informatie kunt u terecht op de Plantbeeb website!