Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Tuinplanten

Stap binnen op onze tuinplanten afdeling en ontdek onze uitgebreide collectie tuinplanten die elke buitenruimte tot leven brengt. Of u nu op zoek bent naar vaste planten die jaar na jaar terugkomen, seizoensbloemen die uw tuin een kleurrijke boost geven, of uw terras of balkon wilt verrijken met onze prachtige selectie van terrasplanten en zomerbloeiers, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bloembollen

De eerste tinten die na de winter uw tuin kleuren, zijn afkomstig van onze voorjaarsbollen. Bij Tuincentrum Hardenberg treft u een uitgebreide selectie van bloembollen die uw buitenruimte een frisse start geven in het begin van de lente. Onze selectie bevat alles wat u nodig heeft om uw tuin te laten ontwaken uit zijn winterslaap. Ontdek de variëteit aan kleuren, vormen, en maten en breng de lente in uw tuin. Van tulpen en narcissen tot hyacinten en krokussen; onze bloembollen zijn zorgvuldig geselecteerd om uw tuin een vrolijke en levendige uitstraling te geven. Plant uw bloembollen in de herfst en verwelkom de lente met de eerste tekenen van groei. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over de optimale planttijd en verzorging.

Laat je tuin bloeien met onze najaarsbloeiers
Bij Tuincentrum Hardenberg omarmen wij niet alleen de lente, maar ook het najaar, met onze prachtige selectie van najaarsbloeiers die uw tuin laten stralen. Terwijl de herfst zijn intrede doet, bieden wij een breed scala aan kleurrijke bloemen en planten, zoals chrysanten, herfstanemonen, en asters. Onze najaarsbloeiers maken uw buitenruimte klaar voor het seizoen met hun warme kleuren en levendige bloemen, zelfs wanneer de dagen korter worden. Laat u inspireren door onze diverse collectie en creëer een levendig en kleurrijk buitenparadijs dit najaar!

Perkplanten

Zodra de zon zich laat zien, is het tijd voor perkplanten. Met ons uitgebreide assortiment van perkplanten kunt u eindeloos combineren en zorgt u voor een kleurrijke invulling van uw borders, bloembakken en potten. Van petunia’s tot geraniums en begonia’s; elke plant brengt zijn eigen charme. Onze perkplanten zijn de perfecte keuze voor iedereen die met minimale inspanning maximale kleur wil brengen in de tuin.

Waarom perkplanten?
Perkplanten zijn de ideale manier om snel en effectief kleur en vrolijkheid aan uw buitenruimte toe te voegen. Of u nu op zoek bent naar bodembedekkers, borderplanten of hangplanten voor in potten en bakken, bij Tuincentrum Hardenberg vindt u gegarandeerd de perfecte perkplanten om uw buitenruimte mee op te fleuren.

Vaste planten

Ontdek de veelzijdigheid van vaste planten! Bij Tuincentrum Hardenberg hebben we een breed assortiment aan vaste planten. Ons uitgebreide assortiment omvat een diversiteit aan vaste planten, van schaduw minnende soorten tot zonliefhebbers, perfect voor elke hoek van uw tuin.  Met een eenmalige planten geniet u jaar na jaar van hun schoonheid, aangezien deze planten elk seizoen weer opnieuw uitlopen. Kom langs en ontdek ons assortiment aan vaste planten.

Bezoek ons Tuincentrum
Bij Tuincentrum Hardenberg staan wij klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw tuin. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over de juiste planten voor uw specifieke situatie en delen tips voor de verzorging. Kom langs en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment aan tuinplanten.