Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Buitenpotterie

Op onze afdeling voor buitenpotterie bieden wij een uitgebreid assortiment, dat aan al uw behoeften voldoet. Onze collectie is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor zowel stijl als duurzaamheid en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Of u nu op zoek bent naar grote plantenbakken voor op een terras of naar kleinere potten voor op een balkon, wij hebben de juiste oplossingen voor uw buitenruimte.

Waarom buitenpotten gebruiken?

Planten en bloemen zijn essentieel voor het creëren van een levendige en uitnodigende buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar subtiele buitenpotten die met de omgeving samensmelten of juist een opvallend accent wilt toevoegen, onze bloempotten en plantenbakken zijn de perfecte keuze.

Bij Tuincentrum Hardenberg bieden wij een uitgebreid assortiment buitenbloempotten en plantenbakken aan, geschikt voor elke stijl en ruimte. Of u nu een kleine binnenplaats wilt opfleuren of een grotere tuin van meer kleur wilt voorzien, wij hebben de perfecte opties voor uw behoeften.

Voordelen van onze buitenpotterie

  1. Gemaakt van duurzame en lichte materialen voor langdurig gebruik.
  2. Bestand tegen vorst voor een verlengde levensduur.
  3. Elegante kleuren en ontwerpen die passen bij elke stijl.
  4. Weinig onderhoud voor moeiteloze verzorging.
  5. Een breed scala aan keuzes om verschillende voorkeuren te voldoen
  6. Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik

Veel verschillende soorten en maten

Bij Hardenberg bieden we een gevarieerd assortiment buitenbloempotten en plantenbakken, variërend van eigentijds tot rustiek en van robuust tot natuurlijk. Of u nu op zoek bent naar levendige kleuren zoals rood en oranje, of liever subtiele tinten zoals zwart en wit prefereert, wij hebben voor elk wat wils.

Onze buitenpotten en plantenbakken komen in diverse vormen, waaronder vierkant, rond en rechthoekig, zodat u gemakkelijk de perfecte aanvulling voor uw buitenruimte kunt vinden. Bovendien omarmen we de opkomende trend van hangende buitenbloempotten en bieden we verschillende opties om aan deze groeiende voorkeur te voldoen.