Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Kom kerstshoppen

De feestdagen komen eraan, en bij Tuincentrum Hardenberg hebben wij alles wat je nodig hebt voor je kerstinkopen! Vanaf 25 oktober staat onze gezellige winkel vol met schitterende kerstverlichting, prachtige kerstballen, unieke kerstdecoraties en natuurlijk kerstbomen. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment, en stap binnen bij onze kerstafdeling. Kom langs bij Tuincentrum Hardenberg en ervaar de warme kerstsfeer!

Kerstbomen & kunstkerstbomen

Er gaat niets boven de geur van een verse kerstboom die uw huis vult. Daarom selecteren wij met liefde de mooiste, geurende kerstbomen voor u. Kies uit diverse soorten en maten, van compacte bomen voor gezellige ruimtes tot majestueuze exemplaren die zorgen voor een indrukwekkende kerstsfeer.

Ontdek de voordelen van een kunstkerstboom 
Opzoek naar duurzaamheid en gemak? Ontdek onze schitterende collectie kunstkerstbomen. Kunstkerstbomen brengen vele voordelen met zich mee. Onze kunstkerstbomen zijn nauwelijks te onderscheiden van echte bomen en bieden het voordeel van jarenlang hergebruik. Ze zijn eenvoudig op te zetten en af te breken, vereisen geen water en zorgen voor minder rommel en onderhoud. Laat uzelf verrassen door de natuurgetrouwe uitstraling en het gemak van opzetten en versieren.

Kerstdecoratie

Ontdek de uitgebreide collectie kerstdecoraties van Tuincentrum Hardenberg: schitterende kerstballen, prachtige kerstboomtoppers en meer sfeervolle decoraties die de ultieme kerstsfeer creëren. Met onze kerstdecoraties kan je elke hoek van je huis feestelijk maken. Creëer een persoonlijke kerststijl door verschillende thema’s te combineren, of kies voor een klassieke, elegante look van tijdloze aard. Laat je inspireren en transformeer je huis voor deze feestdagen tot een betoverende plek!

Kerstverlichting

De feestdagen naderen snel, en er is geen betere manier om de kerstsfeer in huis te halen dan met de kerstverlichting van Tuincentrum Hardenberg. Of je nu zoekt naar een warme, uitnodigende gloed voor binnen of sprankelende lichtjes voor buiten, wij hebben precies wat je nodig hebt. Ons assortiment reikt van klassieke warm witte lichtjes tot moderne ledverlichting en van subtiele lichtsnoeren tot opvallende lichtfiguren. Bezoek ons en laat je betoveren door onze uitgebreide en sfeervolle collectie kerstverlichting.