Over ons

Welkom bij tuincentrum Hardenberg!

Bij Tuincentrum Hardenberg vindt u alles voor huis en tuin! 3000 m2 verkoopoppervlak met een ruim assortiment tuinplanten, kamerplanten, snijbloemen en volop keuze in de leukste sfeer- en cadeauartikelen. Op de buitenafdeling is een zeer uitgebreid assortiment planten, struiken, heesters, bomen en seizoenplanten te vinden. Alle producten van deze afdeling zijn speciaal geselecteerd op basis van kwaliteit. Daarnaast vindt u hier een ruim assortiment buitenpotten in verschillende materialen.

Wekelijks worden de kwalitatief beste planten geselecteerd voor de afdeling kamerplanten. Het deskundige personeel geeft graag tips en advies over de verzorging van de planten.

Naast planten kunt u bij ons ook terecht voor de mooiste sfeer- en cadeauartikelen. Prachtige vazen en potten zijn te vinden in de stijlvol gedecoreerde sfeerkamers, waar je volop inspiratie op kunt doen. In onze grote bloembinderij kun je terecht voor prachtige boeketten en tafelstukken. Daarnaast verzorgen wij ook rouwwerk en bijzondere arrangementen. Ons team staat dagelijks voor u klaar om de stijl te creëren die u wenst.

De echte sfeer proeft u bij een bezoek aan ons tuincentrum. Rob heet u namens heel Tuincentrum Hardenberg graag welkom!

 

Jan Weitkamplaan 7a – Hardenberg – Telefoon: 0523 267 877

342A6249
Rob

Rob is filiaalmanager van Tuincentrum Hardenberg. Hij houdt zich graag bezig met het verwelkomen van bezoekers, het inkopen/verzorgen van de mooiste planten & bloemen en alles daaromheen.