Mededeling: Wegens lockdown hebben wij aangepaste openingstijden. Vanaf week 1 2022: Buiten verkoop maandag t/m zaterdag: van 10 tot 16 uur.

Dierenafdeling

Stap binnen in onze vernieuwde dierenafdeling en geef uw huisdieren de aandacht en zorg die ze verdienen! Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw geliefde huisdieren.

Honden verzorging

Bij ons vindt u alles voor uw hond, van riemen en snacks tot kluiven en speeltjes. Heeft u vragen over bijvoorbeeld hondensnacks of een hondenriem? Geen probleem, we bieden graag advies over alles wat met uw hond te maken heeft. Onze winkel heeft een uitgebreid assortiment, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat bij uw trouwe viervoeter past. Vertrouw op ons voor deskundig advies en hoogwaardige producten en verwen uw trouwe viervoeter met het beste uit ons assortiment.

Katten verzorging

Bij ons vindt u alles voor uw katten en poezen, inclusief hoogwaardig kattenvoer. Van krabpalen tot de zachtste mandjes voor uw kat of poes, alles staat klaar op de dierenafdeling van Tuincentrum Hardenberg. Ontdek ook onze mooie draagmandjes, leuke voederbakjes, vlooienbandjes, speeltjes en een uitgebreid assortiment aan voeding. Er is keuze genoeg om uw kat te verzorgen, te vermaken en te verwennen. Vertrouw op ons voor hoogwaardige kattenbenodigdheden en creëer een complete en liefdevolle omgeving voor uw geliefde huisdier.

Knaagdieren verzorging

Knaagdieren zoals konijnen, hamsters en cavia’s verdienen goede verzorging, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten voor deze huisdieren. Ontdek bij ons hooi, snacks en een scala aan speeltjes om uw knaagdieren te verwennen. Wij begrijpen dat uw kleine vrienden specifieke behoeften hebben, en daarom staan wij klaar met kwalitatieve producten die bijdragen aan hun welzijn. Vertrouw op ons voor essentiële benodigdheden en verrijk het leven van uw knaagdieren met onze zorgvuldig geselecteerde producten.